Al kennisgemaakt met Lian?

Al kennisgemaakt met Lian?

Al kennis gemaakt met Lian? Lian is het nieuwste lid van het vaste team. Samen met Esmée en Simone zorgt zij dat alles op rolletjes loopt in de sporthal en dat het gezellig toeven is in het sportcafé. Lian stelt zich graag zelf aan jullie voor.

Mijn naam is Lian Leunk en ben 34 jaar oud. Ik woon sinds 3 jaar in Steenderen samen met Ismo Bremer. Hiervoor woonde ik en volleybalde ik in Vorden. Sinds dit jaar heb ik mij ook aangesloten bij volleybal verenging WIK in Steenderen.

Ik ben 1 oktober met erg veel zin begonnen aan een nieuwe uitdaging in de sporthal het Hooge Wessel. Daarnaast zal ik in de zomer ook werkzaam zijn in het zwembad Burgemeester Kruijffbad. Hiervoor was ik werkzaam bij een Renault dealer in Zutphen. Na 10 jaar was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging en dit was de perfecte oplossing.

Ik ben altijd al met sport bezig geweest en hier ging ook in mijn jeugd de voorkeur al naar uit. Daardoor ben ik na de mavo , naar het CIOS gegaan en ben daar afgestudeerd met als hoofdvak sportieve recreatie en toerisme. Toch ben ik op een ander pad gekomen en ben daarom blij nu weer zo dicht bij de sport te staan.

Ondertussen ben ik al redelijk gewend geraakt in de prettige werksfeer! Ook leer in steeds meer mensen kennen en dit maakt het werk alleen nog maar leuker. Ook ben ik begonnen aan een opleiding voor zwem abc en lifeguard. Dit doe ik via het Graafschapcollege in Doetinchem.

Nogmaals: ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Met vriendelijke groet,

Lian Leunk


Reageren is niet mogelijk.