De sporthaldeuren gaan weer open!

De sporthaldeuren gaan weer open!

Vanaf 27 augustus is er weer volop beweging en gezelligheid in de sporthal. De scholen beginnen weer en dat is het startsein voor  een sportseizoen in de sporthal.

Wat de gebruikers direct op zal vallen zijn de deuren met veiligheidsglas die we geplaatst hebben tussen de kantine en de sporthal. Deze deuren zullen tijdens sportavonden gesloten blijven, dus daar ondervinden vereniging geen last van tijdens het sporten. Waarom ze geplaatst zijn? De sporthal wil meer gaan inzetten op evenementen in de sporthal. Dit is nodig om de sporthal exploitatie rendabel te houden. Tijdens evenementen zetten we de deuren wel open waarmee de kantine toegankelijker wordt en we mogelijk meer omzet kunnen maken. Bouw- en timmerbedrijf Bekoe heeft het werk voor ons uitgevoerd.

Wat staat er nog meer op stapel?

Om meer ruimte tijdens evenementen te hebben is een uitbouw in de vorm van een serre in voorbereiding. Al deze aanpassingen gaan in goed overleg met de gemeente Bronckhorst. De gemeente financiert deze aanpassingen ook. Daar zijn we heel blij mee.

 

 


Reageren is niet mogelijk.