Sport Real Heren – bewegen in het winterseizoen

Sport Real Heren – bewegen in het winterseizoen

Logo Sport RealSport Real is opgericht eind jaren ’70, in en door de toenmalige gemeente Steenderen. Via deze sportstimuleringsregeling konden deelnemers op ontspannen wijze, via sport en spel, iets aan hun conditie doen. Het begon allemaal in het oude gymnastiekgebouwtje in Steenderen, maar later ging de club naar de sporthal “het Hooge Wessel”.

Vandaag de dag is Sport Real Heren nog steeds actief, in het winterseizoen, we beginnen nadat de Steenderense kermis er op zit. Want, de zomer biedt volop gelegenheid tot bewegen, maar in de winter zakt de activiteit vaak wat in. Bij Sport Real Heren heb je de ideale mogelijkheid daar iets aan te doen!
Een uurtje bewegen en sporten in de vorm van wat opwarmoefeningen en daarna spel als volleybal, zaalhockey, bounce-bal etc. Geen competitie maar wel lekker fanatiek en goed voor het lijf. Ook ideaal om kantoor/werkstress kwijt te raken.

Wil je een keer kennismaken, dan ben je van harte welkom. Alle leeftijden kunnen meedoen. Weet je niet zeker of het wat voor jou is, kom dan toch eens kijken. De eerste 2 keer is zonder verdere verplichtingen. Om de kosten hoef je het niet te laten, Sport Real Heren is geen vereniging (met grote overhead), dus de contributie is laag.

Tijdstip:
woensdagavond van 20.30 – 21.30 uur (periode half september t/m eind april)

Ben je enthousiast geworden, neem dan contact op met Gerard Jansen, tel. 0575 – 44 1569 of mail naar gjjansen@hccnet.nl